Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256
Vauriokorjaus

Vauriokorjaus

Jos autosi on joutunut onnettomuuteen tai sille on tapahtunut muu vaurio, varaa aika vahinkoarviointiin.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua pienissä tai suurissa kolhuissa sekä maalaustöissä. Meillä on oikeat varaosat, työkalut ja tekninen asiantuntemus. Hoidamme kaikki henkilö- ja pakettiautojen korjaukset. Erikoisosaamiseen sisältyy myös tuulilasien korjaukset ja vaihdot. Tiimimme hoitaa haastavimmatkin kolhut. Lopputuloksesta tulee ammattitaidolla viimeistelty ja virheetön. Osaamisemme varmistaa, että autosi korkea laatu, tekninen luotettavuus, turvallisuus ja ulkonäkö säilyvät ennallaan myös korjauksen jälkeen.

Annamme asiakkaillemme aina hinta-arvion ennen korjausten tekemistä.

Maalaamomme maalaa kaikki automerkit ja -mallit, mukaan lukien harrasteautot ja museorekisteröidyt ajoneuvot sekä myös moottoripyörät.

Kun kolhut ja maalivauriot alkavat näkyä, yleensä keväisin entistä selvemmin, voit tuoda autosi AutoSkylle ja saamme sen näyttämään uudelta.

Haluamme tehdä kaikkemme ollaksemme ympäristöystävällisiä. Siksi, kun korjaamme ajoneuvoasi, yritämme aina mahdollisuuksien mukaan korjata rikkoutuneet osat ennen kuin harkitsemme uuden osan vaihtamista tilalle.

Kosmeettiset korjaukset auttavat pitämään auton jälleenmyyntiarvon korkealla.

Auto kannattaa tuoda maalattavaksi heti, kun maalipinnassa näkyy vaurioita, sillä vaurion ruostuessa sen korjaaminen tulee kalliimmaksi.

Meillä ei autoa ei tarvitse lähettää muualle maalattavaksi, kun tuot sen vaurio tai kolarikorjaukseen, koska meillä on oma maalaamo samassa kiinteistössä. Näin säästämme sekä aikaa, resursseja että ympäristöä turhilta hiilidioksidipäästöiltä.

Vahinkojen korjaus auttaa sinua:
  • Tarjoamalla sinulle sijaisautoa.
  • Täyttämän vahinkoilmoitusta.
  • Pidämme yhteyttä vakuutusyhtiöösi nopean korjausprosessin aloittamiseksi.
  • Kommunikoimme vahinkoarviot ja korjaukset vakuutusyhtiön kanssa.
Vakuutusyhtiöt tarjoavat verkkopalveluita, joissa voit tehdä vahinkoilmoituksen:

Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256