Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

Maalaus

Kaikki maalauspalvelumme suoritetaan AutoSkyn omassa maalaamossa. Ammattitaitoinen maalaamohenkilökunta pitää huolen, että autosi maalataan huolellisesti käyttäen parhaita tuotteita. Huolehdimme henkilökuntamme ammattitaidosta säännöllisellä koulutuksella.

Käytössämme ovat alan nykyaikaisimmat työvälineet ja ympäristöystävälliset tuotteet.

Auton maalauksessa käytämme vain korkealaatuisia maaleja ja noudatamme systemaattista prosessia alusta loppuun. Lisäksi, kun tuot ajoneuvosi korin korjattavaksi, voimme kertoa sinulle mahdollisista lisäkorjauksista, jotka saattavat olla tarpeen ajoneuvon maalausprosessin parasta lopputulosta ajatellen.

AutoSkylla meillä on maalausuuni maalattujen autojen kuivumiseen ilman pölyä tai likaa. Uunin suodatin vaihdetaan usein, jotta saat mahdollisimman kiiltävän lopputuloksen.

Meillä on vuosien kokemusta maalaus- ja korikorjaustöistä ja annamme aina arvion asiakkaalle ennen töiden aloittamista.

Auton maalaus

Kun tulet maalaamoomme maalauttamaan autoa, keskustelemme toiveistasi ja ehdotuksistasi. Neuvomme sinua luonnollisesti malli-, värimieltymysten ja osittaisten tai täydellisten maalausvaihtoehtojen vaihtoehdoista.

Aloitamme työskentelyn autollasi ohjeidesi mukaan. Aloitamme poistamalla ruosteen, naarmut ja kolhut, jotta ne eivät tule näkyviin, kun maalaus on valmis.

Maalaessamme suurempaa pinta-alaa tai kokonaista autoa poistamme metalli- ja muoviosat, jotta pääsemme käsiksi maalattaviin kohtiin joutumatta kosketuksiin minkään muun kanssa. Peitämme myös mm. ikkunat, peilit, valot ja kahvat.

Hiomme vanhan maalin pois ja puhdistamme kaikki pinnat täysin rasvattomiksi maalausta varten.

Tasaisen pinnan varmistamiseksi kiillotamme ja hiomme auton. Tämän jälkeen ajoneuvo pohjustetaan 1–2 kertaa ennen maalausta oikealla värillä.

Harraste- ja klassiset autot

AutoSky tarjoaa tietotaitoa ja uusinta teknologiaa. Ammattilaisemme ovat kokeneita mekaanikoita vuosien kokemuksella, jotka hallitsevat ajoneuvojen eri korjaus-, korityö- ja maalaustekniikat.

Harrasteauton ja esim. museorekisteröidyn auton koria voi usein olla vaikea korjata ja viimeistellä. Ajan myötä ilmaantuu ruostetta, kolhuja, lommoja ja muita vaurioita. Aurinko, suola ja voimakkaat pesuaineet haalistavat ja aiheuttavat halkeamia aiemmin kiiltäviin maalipintoihin.

Sitoudumme entisöimään klassikkosi täydellisesti – se on välttämätöntä, jotta vanhan auton entisöinnissä saavutetaan alkuperistä vastaava viimeistely.

Ennen maalausta varmistamme, että pinta on huolellisesti pohjustettu poistaen ruosteen ja kolhut. Jokainen reuna ja kulma saavat samanlaisen maalikerroksen. Kun olemme valmiita, tarkistamme auton koria perusteellisesti varmistaaksemme, ettei mitään jäänyt huomaamatta

Moottoripyörän maalaus

Jos olet moottoripyöräharrastaja, tiedät että moottoripyöräsi ansaitsee parasta. Tule AutoSkylle saadaksesi ammattimainen lopputulos moottoripyörällesi koulutetulta asiantuntijalta.

Maalaamme kaikenkokoiset moottoripyörät. Teemme kaiken, aina yksityiskohtien maalauksesta koko moottoripyörän maalaukseen. Koska tiedämme, että monet kuljettajat haluavat yksilöllisen ratkaisun, olemme valmiita auttamaan sinua ja antamaan käytännön ehdotuksia tarvitsemiesi eri elementtien yhdistämiseksi.

Käytämme korkealaatuisia maaleja, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös suojaavat moottoripyörääsi haitallisilta UV-säteiltä, lialta ja muilta ulkopuolisilta vaikutuksilta.

Autamme sinua valitsemaan oikeat värit. Sävyt polttoainetankkiin, runkoon, valokiinnikkeisiin, katteisiin, kahvoihin, ohjaustankoon tai mihin tahansa muualle.

Panostamme moottoripyörien ja skootterien maalaamiseen. Puhdistamme, korjaamme pienet naarmut täyteaineilla ja suojaamme tarvittaessa ruostesuojalla pitkäkestoisen ilmeen takaamiseksi. Varmistamme aina, että maalaamme ainoastaan täysin tasaisille, hiotuille pinnoille.

Kun moottoripyöräsi tai skootterisi on hiottu ja maalattu haluamallasi väreillä, voidaan pinnat vielä lakata kirkkaalla lakaalla suojaamaan maalipintaa auringon UV-säteiltä, tuulelta ja sateelta.

Vakuutusyhtiö palvelut

Jos autosi on joutunut onnettomuuteen tai ilkivallan kohteeksi tai on jostain syystä vaurioitunut ja sinulla on oikeus vakuutuskorvaukseen, sinun tulee tehdä vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöllesi. Joissakin tapauksissa vakuutusyhtiösi saattaa vaatia myös että tapahtuma on ilmoitettu poliisille.

After you have filed a damage report, you can bring your car to us for repair. If your insurance company requires photos of your car or a detailed description of the damage, we will deliver them directly to them. The insurance company will calculate your compensation and we will repair your car accordingly and bill your insurance company. You may only have to pay the deductible portion.

If necessary, we will handle the towing of your car

Remember to check with your insurance if it covers a towing service or windshield repair.

Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256