Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

Rengastarjoukset

Meiltä saat autoosi tarvitsemasi kesä- ja talvirenkaat, vanteet sekä rengasasennukset. Vankan kokemuksemme myötä meillä on kyky tehdä sinua pitkään palvelevaa rengaskauppaa. Kesä- ja talvirengas sesonkeihin kohdistuva rahoituskampanjamme antaa joustavuutta palvella teitä erilaisissa rengas- ja vannetarpeissa.

Ensin sinun on valittava autollesi sopiva rengaskoko jossa on riittävä kantavuus. Löydät autosi rengaskoon esimerkiksi tarkistamalla sen vanhojen renkaiden kyljessä olevasta merkinnästä. Kokomerkintä kertoo renkaan leveyden, profiilisuhteen ja vanteen koon, esim. 205/65R16. Kokomerkinnän vieressä on myös luku ja kirjain, esim. 100H, jotka ilmaisevat renkaan kantavuuden ja nopeusluokan.

Huomioi, että kesärenkaita ostaessasi katsot nimenomaan kesärenkaiden kokoa, sillä talvirenkaiden koko on usein eri kuin kesärenkaiden.

Mieti, kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään renkaisiin. On hyvä muistaa, että renkaiden kestävyydessä on merkittäviä eroja, joten halvimpien renkaiden ostaminen ei välttämättä ole lopulta edullisin vaihtoehto. Laadukkaat renkaat kestävät usein tuhansia kilometrejä pidempään kuin halvat renkaat, ja ne myös säilyttävät ominaisuutensa paljon paremmin.

Nastat vai kitka
Nastarenkaan etuna on parempi pito jäällä. Nastarengas toimii paremmin myös useilla haastavilla alustoilla, kuten huonosti hoidetuilla teillä.Kitkarenkaan iso etu on se, että sen vaihtoaika ei ole niin tarkkaan määritelty talven alkamisen tai päättymisen suhteen kuin nastarenkaan. Kitkarenkaat voi vaihtaa alle ajoissa, eikä ole keväällä niin kiire vaihtaa niitä pois. Sakeammassa talvisäässä ajaessa on kitkarenkaalla hyvä muistaa ennakoida ajotilanteita enemmän kuin nastarenkaalla ajettaessa.Renkaiden valinta on aina henkilökohtainen päätös, johon vaikuttavat mm. pääasialliset ajo-olosuhteet ja omat tottumukset. Meiltä saat asiantuntevaa apua renkaan valinnassa.

 

KESÄRENGASPAKETTI TARJOUS 4 kpl esim.
195/65R15 Antares 339 € 225/50R17 Antares 455 € 205/55R16 Gislaved 469 € 225/45R17 Goodyear 569 €
Rengasvalikoimastamme löytyy mm.

Antares, Maxtrek, Bridgestone, Continental, Falken, Firestone, Gislaved, Michelin, Nankang, Nexen, Nokia, Pirelli, Sailun, Toyo, Goodyear, Triangle, Hankook ja Vredestein.  

Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256