Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

Moottorinlämmittimen asennus

Moottorinlämmitin esilämmittää moottorin. Esilämmityksen etuja kylmässä ilmastossa on pienempi polttoaineenkulutus, vähemmän rasitusta moottorille ja helpompi kylmäkäynnistys. Esilämmitys on suositeltavaa, kun lämpötila laskee alle 5 celsiusastetta.
Moottorinlämmittimen lisäksi on mahdollista asentaa sisätilalämmitin, joka lisää mukavuutta ja turvallisuutta. Järjestelmään on lisäksi mahdollista liittää myös akkulaturi, lämmitysajastin ja erilaisia ohjausjärjestelmiä.
Jäähdytysvesikiertoon integroitu lämmitin ei ainoastaan lämmitä ajoneuvon sisätiloja, vaan se voi (sopivalla tekniikalla varustetuissa ajoneuvoissa) samalla esilämmittää seisovan ajoneuvon moottorin. Näin yhdistyy paras mahdollinen mukavuus, vakaa lämmitysteho ja alhainen polttoaineen kulutus.
Myös sydäntalvella voit astua mukavan lämpöiseen ajoneuvoon, jossa ikkunat ovat sulaneet huurteesta kun ajoneuvon moottori voidaan esilämmittää. Käynnistys kuluttaa vähemmän moottoria, akkua ja polttoainetta ja tuottaa siten vähemmän pakokaasuja.

Asennamme Defa ja Calix sekä Eberspächer lämmitysjärjestelmiä.

Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256