Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

Pyöriensuuntaus

Pyöriensuuntaus on prosessi, jossa auton pyörät suunnataan, eli niiden asentoa kohdistetaan autonvalmistajan annettuihin arvoihin. Pyörien asennon tarkastaminen on tärkeä osa ajoneuvon huoltoa. Esimerkiksi renkaiden epätasainen kuluminen voi johtua pyörien vääristä asennoista. Myös kuluneet jousituksen osat muuttavat pyörien asentoa ja voivat jopa vaarantaa auton hallinntaa ja ajoturvallisuutta. Väärin kohdistetut pyörät voivat myös lisätä polttoainekulutusta lisäämällä vierintävastusta, joka on haitallista sekä ympäristölle että lompakolle. Se aiheuttaa usein myös puoltamista, eli auto ei kulje suoraan tiellä vaan pyrkii ohjautumaan sivulle ellei ohjauspyörästä pidä kunnolla kiini.

Käytämme AutoSkylla pyöriensuuntaukseen huipputeknologiaa, jonka avulla tarkastamme ja säädämmme autosi pyörien asentoa tarkasti ja nopeasti.

Tyypillisiä merkkejä väärästä renkaiden liikkeestä ovat seuraavat:

  • Renkaat tuntuvat epätasaiselta ja auto täristää tai pomppii hieman tasaisella pinnalla
  • Ohjauspyörä täristää
  • Ohjaus puoltaa

Pyörien suuntaus laserlaitteella

Nelipyöräsuuntauksen prosessimme suoritetaan laserkohdistinlaitteen avulla auton valmistajan ohjeiden mukaan. Ammattitaitoiset asiantuntijamme takaavat, että pyörät ovat oikein suunnattu optimaalisiin arvoihin mittaamalla ja säätämälla kohdistukset lasertekniikalla. Autosi on tämän jälkeen mukava ja turvallinen ajaa, ja renkaasi saavuttavat mahdollisimman pitkän käyttöiän sekä säästät lisäksi polttoainekuluissa.

Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256