Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

Diagnostiikka

Autoteollisuus on aina ollut teknologisen kehityksen pesäke. Lähes kaikki nykyaikaiset autot ovat varustettu ajotietokoneilla ja nissä pitkälle kehittyneet ohjelmistot. Tämä on edellyttänyt myös uusien teknologioiden kehittämistä jolla voidaan määrittää, mitä ongelmia autossa voi esiintyä ja minkälaisia korjauksia ne tarvitsevat.

Mikä on prosessi?

Hyvin koulutettu mekaanikko käyttää diagnostiikkalaitteita ja erikois tietokoneohjelmistoja havaitakseen tarkasti mahdolliset viat, kun tuot ajoneuvosi määräaikaishuoltoon tai jos olet huolissasi kojelaudassa olevasta vikavalosta tai ilmoituksesta. Komponentit, kuten moottorinohjaus, vaihdelaatikko, öljy- ja polttoaine- sekä pakokaasujärjestelmät, voivat kaikki hyötyä diagnostiikalaitteista.

Useimmat nykyautot on varustettu tehokkailla ajotietokoneilla, mikrosiruilla ja antureilla, jotka voidaan liittää mekaanikon diagnostiikkaskanneriin ja -ohjelmistoon, joka tekee ongelmien tunnistamisesta entistä yksinkertaisempaa ja nopeampaa.

Edut

Diagnostiikan suuri etu on, että silllä pystyy havaitsemaan vikoja nopeasti ja luotettavasti, joka lyhentää auton korjausaikoja. Tämä tarkoittaa pienempiä työkustannuksia ja vähemmän korjaamossa viettyä aikaa. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan autokaluston ja joilla ei ole varaa jättää autojaan korjaamoon pitkäksi aikaa.

Nykyään autojen elektroniikassa on sisäänrakennettu muisti johon mahdolliset ongelmatilanteet ja viat tallentuvat vikakoodeilla. Pienet korjaukset voidaan diagnostiikan ansiosta suorittaa nopeasti ja tehokkaasti, ennen kuin ongelma ehtii muuttua pahemmaksi ja kalliimmaksi korjata.

Moottorin toiminta ja sen kierrosluku, sytytys sekä polttoaineen ruiskutus ovat kaikki kytkettyjä ohjelmistoihin. Vaikka autosi diagnostiikkatestiä suositellaan tehtäväksi huollon yhteydessä, jos olet huoltojen välissä huolissasi, diagnostiikkatestillä voi nopeasti havaita mahdollinen ongelma niin että huolesi voidaan ratkaista. Diagnostiikkatesti on kustannustehokkain tapa määrittää ongelmia ajoneuvosi järjestelmässä.

Mekaanikkomme ovat hyvin perehtyneet tarvittavien testien määrittämiseksi sekä niiden tulosten tulkintaan.

Diagnostiikkatestimme suorittavat AutoSkyn koulutetut ammattilaiset, joten voit olla varma, että ajoneuvosi on osaavissa käsissä, kun tuot sen korjaukseen.

Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256