Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

Sähkötyöt

Nykyään useimmat mekaanisetkin toiminnot ovat sähköohjattuja. Monimutkainen kaapelien, antureiden ja tietokoneiden verkosto ohjaa autoasi. Kommunikoinnin keskeyttämisellä voi olla vakavia vaikutuksia ajoneuvosi eri osiin.

Jos ajoneuvosi sähköjärjestelmä näyttää olevan viallinen, ota yhteyttä meihin heti.

Sähköinen lähestymistapamme

Sähköjärjestelmät ovat monimutkaisempia kuin koskaan, mutta ne ovat myös luotettavampia ja helpompia diagnosoida ja korjata. Kaikki diagnostiikkalaitteet ovat valmistajan sertifioimia. Työkalut, skannerit ja laitteet ovat samoja tai jopa parempia kuin auton jälleeenmyyjien huoltopisteissä.

Sertifioidut teknikkomme ymmärtävät autosi sähköjärjestelmän ja voivat havaita ongelmat nopeasti. Lähestymistapamme on ammattimainen ja keskitymme ongelman paikallistamiseen ja korjauskustannusten pitämiseen mahdollisimman pieninä. Tämä säästää aikaa ja pitää odotusajan mahdollisimman vähäisenä

Sähköongelmat

Autosi moni toiminto on ohjelmoitu. Joskus suureltakin tuntuva vika on vain ohjelmistovirhe. Monet komponentit, mukaan lukien käynnistimet ja laturit, ovat nykyään tietokoneohjattuja.

Sähköongelma saattaa johtua akusta. Viallinen johto tai huono kosketus voi aiheuttaa suuren ongelman. Laturi on ehkä vaihdettava, jos akku ei lataudu. Meiltä saat perusteellisen järjestelmän tarkastuksen. Ennen suurempien korjausten tekemistä tarkastamme ja varmistamme olennaiset asiat niin että korjaus tehdään kustannustehokkaasti. Arvostamme autoasi ja haluamme huomioida budjettiasi.

Sähkötöitä tai diagnoosia varattaessa suosittelemme, että otat yhteyttä puhelimitse. Näin saamme mahdollisimman tarkka kuva ongelmasta ja diagnoositarpeista. Silloin voimme arvioida kustannukset paremmin. Aukioloaikojen ulkopuolella voit tehdä varauksen kotisivujemme verkkolomakkeella tai ajanvarauskalenterissamme.

Keskitymme rehelliseen, läpinäkyvään ja palvelukeskeiseen lähestymistapaan, jonka tavoitteena on, että asiakkaamme voivat luottaa ajoneuvoonsa ja sen turvallisuuteen.


Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256