Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256
MEISTÄ

Meistä

AutoSky Autokorjaamo perustettiin vuonna 2005 Helsingin Kallioon aivan kaupunginkeskustaan, osoitteeseen Kolmas Linja 7, jossa huolto- ja korjauspalvelut toimi noin 370 m2tiloissa.

Toiminta jatkui sellaisenaan maaliskuuhun 2012 asti ennen omistajanvaihdosta.

Uuden omistajan myötä samoja palveluita jatkettiin vielä pienellä kokoonpanolla.

Auto Skyn toiminnan laajentuessa Kallion tilaty alkoivat käydä ahtaaksi. Oli alettava etsiä uutta paikkaa, tietenkin Helsingissä, jossa yritys oli saanut alkunsa. Pitkän etsinnän jälkeen vuonna 2016, löytyi juuri tarpeisiimme sopivat isot tilat. Auto Sky osti oman 1 200 m2 kokoisen kiinteistön kesäkuussa 2016 Helsingin vanhastakaupungista, osoitteessa Viikintie
21. Kiinteistössä on kahdeksan hallia saman katon alla ja nyt me kutsummekin toimintaamme täyden palvelun autotaloksi.

Toimintaamme kuuluvat autokorjaamo, vauriokorjaamo, maalaamo, hinauspalvelu, katsastus ja autopesu.

Vuonna 2017 AutoSky sai valtuudet Suzukin merkkihuoltoon yhteistyössä Bassadonen kanssa

Vuonna 2021 AutoSky liittyi itsenäisten korjaamoiden Bosch Car Service -ketjuun, joka tarjoaa korkeluokkaista ajoneuvojen huoltoa ja korjausta kaikille automerkeille ja -malleille. Takaamme edullisen laadun, johon voit luottaa.

Teemme parhaamme ollaksemme ympäristöystävällisiä. Olemme vähentäneet paperin käyttöä 37% ja tavoitteenamme on vuoteen 2023 mennessä vähentää sitä 79 %:iin . Auta meitä olemaan ympäristöystävällisempiä ja lähetä meille vain verkkolaskuja.

Yhteistyössä

FAQ

Säästät aikaa käyttämällä korjaamopalvelujamme, koska tarjoamme kaikki palvelut yhdessä ja samassa paikassa, saman katon alla. Lisäksi voimme tarjota autollesi katsastuspalvelua.
Mekaanikkomme ovat laajasti koulutettuja ammattilaisia. Meidän yli seitsemäntoista vuoden kokemuksen ansiosta voit olla varma, että AUTOSI ON TURVALLISISSA KÄSISSÄ. Tarkistamme autosi perusteellisesti ja jos ongelmia havaitaan tarjoamme kaikki palvelut samassa pisteessä joten voimme siirtää autosi sujuvasti tarvittavalle työpisteelle.
Vuoden 2018 jälkeen rekisteröidyillä ajoneuvoilla ensimmäinen katsastus on neljän vuoden iässä, jonka jälkeen auto katsastetaan joka toinen vuosi aina 10 vuoden ikään asti, jonka jälkeen ajoneuvo on katsastettava vuosittain (esim. 4-2-2-2-1) . Siksi on tärkeää tehdä säännöllisesti vuosi- tai kausihuoltoja, jotta katsastusten välillä mahdollisesti ilmenevät viat ja ongelmat voidaan havaita ajoissa.
Kun vika ei ole vähäinen tai sitä ei voida korjata helposti ja ajoneuvolla ajaminen on vaarallista ihmisille tai ympäristölle, se ei läpäise katsastusta. Tällöin auto tulee viedä uudelleenkatsastukseen mahdollisimman pian vaaditun korjauksen jälkeen.
Päästömittaukset on suoritettava säännöllisen katsastuksen yhteydessä. Jos päästömittaus on tehty etukäteen esim. autokorjaamolla, sinun tulee ottaa mukaan saamasi todistus, kun tuot autosi katsastukseen. Päästömittaustodistus on voimassa 3 kuukautta.
Sähköautolta ei vaadi päästömittausta. Katsastuksessa päästömittaukset tehdään vain perinteisille polttomoottoreilla varustetuille autoille. Jos auto on hybridiauto, jossa on myös polttomoottori tai ns. Range Extender -moottori, vaaditaan päästömittaus.
Sähkö- ja hybridiautot tarvitsevat luonnollisesti vähemmän huoltoa, mutta sähköjärjestelmät, mukaan lukien akut, sähkömoottorit, jarrut, nesteet, ilmastointi ja pienelektroniikka, on tarkastettava säännöllisesti. Tämä tehdään auton turvallisuuden ja toiminnan takaamiseksi. Siksi mekaanikkomme ovat korkeasti koulutettuja myös sähkö- ja hybridiajoneuvojen huoltoon ja korjaamiseen.
Olemme tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa ja noudamme autosi Uudenmaan alueelta milloin tahansa.
Hinausauton saapuminen vie yleensä 15-45 minuuttia. Huonolla säällä se voi tietysti kestää hieman kauemmin.
Tarvittaessa, meillä on useita sijaisautoja saatavilla. Jos vakuutuksesi ei kata kustannuksia, tarjoamme sijaisauton edulliseen hintaan.
Sinun ei tarvitse tehdä mitään, sillä me hoidamme tarvittavien asiakirjojen toimittamisen vakuutusyhtiöllesi, he voivat mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä saadakseen lisätietoja autosta.
Sinun tarvitsee vain luovuttaa meille autosi avaimet, niin kuljetamme sen haluamaasi paikkaan.
Maalaamme ajoneuvot maalaamossa, jossa maalaus tehdään uunissa, jossa ei ole pölyä eikä muita pienihiukkasia. Säännöllinen koulutus pitää työntekijämme ammattikuntansa huippulla. Käytämme aina ympäristöystävällisiä maalaustuotteita maalatessamme.
Mekaanikkomme pystyvät työskentelemään monenlaisten ajoneuvojen kanssa, nykyautoista aina historic ja museoautoihin.
Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256