Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

Tuulilasit

Tuulilasi on tärkeä osa koko auton korirakennetta. Sen tulee olla sekä tukeva että turvallinen, jotta autoilijan joutuessa onnettomuuteen vammojen vakavuus voidaan minimoida. Vaihdamme nopeasti auton tuulilasin kaikkiin automerkkeihin. Käytämme ensisijaisesti korkealaatuisia Pilkington-tuulilaseja.

Jokaisella tekemällämme lasinvaihdolla on ammattitaitotakuu, oli kyseessä sitten tuulilasi, sivulasi tai takalasi.

Vaihtokustannukset

Tuulilasin vaihdon kattaa yleensä auton vahinkovakuutus tai lasivakuutus. Maksamasi omavaastuun määrä määräytyy vakuutusehtojen mukaan. Katso lisätietoja omasta vakuutusasiakirjasta.

Jos vakuutuksesi ei kata tuulilasin korjausta, annamme sinulle reilun tarjouksen, jotta pääset takaisin tielle mahdollisimman pian!

Sivu- tai takalasien vaihto

Kun sivu- tai takalasit vaurioituvat, ne murenevat pieniksi rakeisiksi paloiksi sen sijaan, että hajoaisisivat satunnaisesti rosoisiksi sirpaleiksi, joka on tärkeä turvaominaisuus. Jos sivu- tai takalasi ovat vaurioituneet, ne on vaihdettava.

Jos sivu- tai takalasin vaihto ei ole mahdollista heti, voimme korjata sen tilapäisesti, jotta voit ajaa sillä turvallisesti, kunnes vaihto tapahtuu.

Pidämme autosi turvassa

Varmistamme aina, että ajoneuvosi sisäpuoli on suojattu ja särkyneet lasit poistetaan ennen lasien korjausta.

Jos emme pysty vaihtamaan lasia, teemme kaikkemme tarjotaksemme turvallisen väliaikaisratkaisun, kunnes korjaus voidaan saada valmiiksi.

Voit turvallisesti ajaa autollasi, kun käytämme väliaikaista korjausmenetelmää.

Lisäksi, koska väliaikanen ratkaisumme sisältyy alkuperäiseen tarjoukseen, emme veloita lisämaksua siitä.


Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256