Yhteystiedot FI

Katsastustarkastus

Katsastustarkastus auttaa  sinua varautumaan auton katsastukseen.

Tuo autosi meille  katsastustarkastukseen, jossa tarkistamme autosi kunnon ennen varsinaista katsastusta. Näin tiedät, jos autossasi on jotain korjattavaa ennen  katsastusta.

Katsastustarkastuksen jälkeen saat meiltä raportin. Jos tarkastuksessa löydetään jotain korjattavaa, saat meiltä samalla kertaa  tarjouksen korjattavista kohteista.

Tarkastuksen yhteydessä voit myös teettää pieniä korjauksia tai huollattaa ilmastointilaitteen ilman ajanvarausta.meiltä myös päästömittaukset mahdollista.

Henkilöauton määräaikaiskatsastus on ensimmäisen kerran suoritettava viimeistään kolmen vuoden kuluttua käyttöönottopäivästä. Ensimmäisen katsastuksen jälkeen seuraava vuosi on katsastuksesta vapaa. Tämän jälkeen katsastus on tehtävä vuosittain.

Henkilö- ja pakettiautot on katsastettava neljän kuukauden aikana, joka päättyy käyttöönottopäivää vastaavana päivänä. Jos rekisteröintitodistuksesta puuttuu tarkka käyttöönottopäivä määräytyy ajoneuvon katsastusajankohta rekisteritunnuksen viimeisen numeron mukaan.

 

VARAA AIKA

Pikalinkit