Osamaksu / lasku

Lisää maksuaikaa ostoksiin ja huoltoihin!

Yllättäviä kuluja auton kanssa? Ei hätää, Fixus-lasku tarjoaa Sinulle kätevän mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen joustavasti. Fixus-laskulla saat hankinnoillesi 30 päivää korotonta maksuaikaa tai voit valita myös joustavan osamaksusopimuksen. Saatuasi laskun kotiin voit joko maksaa sen kokonaan eräpäivään mennessä tai valita joustavan osamaksun. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen heti ostohetkellä.
Kysy lisää omalta Fixus-yrittäjältäsi!

Lasku vai osamaksu?

Valitse lasku, kun haluat maksaa ostoksesi kerralla. Saat postitse kotiin laskun, jossa on 30 päivää korotonta maksuaikaa. Jos haluat, voit vielä laskun eräpäivään mennessä päättää maksaa laskun erissä toimimalla laskun ohjeiden mukaisesti. Minimilyhennys avoimesta saldosta 10%.

Valitse osamaksu, kun haluat maksaa joustavammin. Osamaksusopimuksen voit myös tehdä heti ostohetkellä, jolloin voit luoton summasta riippuen valita maksuajaksi 3-24 kk. Saat kerran kuukaudessa laskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti. Voit halutessasi maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia.

Tilinavausmaksu: 9,50 euroa
Tilinhoitomaksu: 2,90 euroa / kk
Vuosikorko: 19,50 %

Jos tili on ollut käytössäsi aikaisemmin, ei tilinavausmaksua veloiteta uudestaan. Todellinen vuosikorko on riippuvainen avoimesta kokonaissaldosta.
Esimerkiksi kun teet 1000 euron osamaksusopimuksen heti ostohetkellä jonka maksuaika on 12 kuukautta tasaerin, on kuukausittain maksettava erä 94,68 euroa ja todellinen vuosikorko 27,13 %. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1149,77 euroa, josta luottokustannusten osuus on 149,77 euroa.

Palvelun tuottaa Innovoice Oy. Palvelun käyttö edellyttää henkilö- ja luottotietojen tarkistuksen. Innovoice pidättää oikeudet muutoksiin. Tutustu palveluun tarkemmin osoitteessa www.innovoice.fi/fixuslasku tai kysy lisää omalta Fixus-yrittäjältäsi!

Lue lisää!