Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256

AutoSky on osa Bosch Car Service autokorjaamoketjua

 

Bosch Car Service-AutoSky on oikea valinta huoltamaan autosi. Voimme tarjota koko paketin, kun tarvitset neuvoja, korjauksia tai huoltoa – sekä Boschin ainutlaatuisen asiantuntemuksen, maailman johtavan ensiasennustoimittajan melkein kaikille automerkeille.
Ammattitaitoisilla mekaanikoillamme Bosch Car Service -korjaamossa on kaikki tarvittavat laitteet autosi uusimmankin tekniikan huoltamiseen niin että autosi tehdastakuu säilyy.
Meillä sinä asiakkaana olet keskipisteessä, ja autosi saa meillä aina parhaan huollon. Bosch on kouluttanut ammattitaitoiset mekaanikkomme uusimpaan autotekniikkaan ja laitteisiin, ja siksi he ovat valmiina huoltamaan myös uusimmat autot. Bosch Car Service -korjaamolla autosi on aina parhaissa käsissä, kun tuot sen huoltoon tai korjaukseen.

Bosch Car Service on autojen asiantuntija. Tämä on oikea osoite löytää erinomaista huoltoa autollesi.
Olitpa etsimässä neuvoja, korjaus- tai huoltotöitä me voimme tarjota koko paketin – yhdistettynä ainutlaatuiseen osaamiseen Boschilta, joka on maaliman johtava ensiasennustoimittaja lähes kaikkiin automerkkeihin.
Bosch Car Servicessä auto huolletaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti.
Meiltä saat aina ensiluokkaista palvelua ja laadukkaita Bosch-varaosia edullisesti riippumatta siitä, onko käytössäsi bensiini-, diesel- vai sähköauto.
Fiksu autonomistaja tietää, että tuomalla auton säännöllisesti huoltoon hän voi pidentää auton käyttöikää ja helpottaa arkeaan huomattavasti. Hyvä tapa huolehtia huollon säännöllisyydestä on tuoda auto huoltoon aina ennen talvea ja kesää tai esimerkiksi ennen lomamatkalle suuntaamista. Täytämme myös useamaan automerkin sähköisetkin huoltokirjat.
Tervetuloa palveltavaksi!

Avoinna
Ma-Pe 7:30-17
Soita
040 762 4256