Yhteystiedot FI

Rengaspalvelu ja rengashotelli

Rengas Palvelumme käsittää pienistä rengas korjauksista aina renkaiden vaihtoon ja niiden tasapainotukseen.

Meillä hoituu renkaiden kausivaihdot, tarkastukset ja vanteille asennukset. myös kalibroimme painevalvontajärjestelmät. Renkaiden tasapainotus tehdään aina uusien renkaiden asennuksen yhteydessä.

Suosittelemme renkaiden paikan vaihtamista 10 000 kilometrin välein, vaikka niissä ei olisi näkyviä kulumisen merkkejä. Vaihtovälin olisi hyvä olla tiiviimpi, jos ajonopeudet ovat suuria tai kuormat painavia. Näin vältytään renkaiden liialliselta ja ennenaikaiselta kulumiselta sekä varmistetaan renkaan pitkä käyttöikä ja turvallisemmat ajokilometrit.

meiltä löytyy rengashotelli, jossa voit säilyttää renkaasi turvallisissa olosuhteissa. Renkaat eivät vahingoitu eikä menetä muotoaan kun ne säilötään  oikein, poissa saasteilta  ja auringon UV säteilyltä, jotka ikäännyttävät renkaita.

Saat renkaasi hyväkuntoisina käyttöösi, kun tarvitset niitä. Suomessa on käytettävä vuodenaikaan sopivia renkaita, näin on tehtävä lain puitteissa mutta myös ilmaston niin vaatiessa. Ei siis kannata odotella liian pitkään talvirenkaiden alle vaihtoa. Kun se hoidetaan ajoissa, säästyt ruuhkalta ja stressiltä.

 

 

  • Henkilöauton renkaiden vaihto 25€
  • Pakettiauton renkaiden vaihto 30€
  • Renkaiden säilytys 74€ (kausi)
  • Yhteensä henkilöautojen renkaiden vaihto + säilytys 99€
Pikalinkit