Yhteystiedot FI

Rengasmyynti

Meiltä saat  autoosi tarvitsemasi kesärenkaat, talvirenkaat, vanteet, renkaiden asennukset. vankan  kokemuksemme myötä meillä on kyky tehdä sekä sinua että meitä palvelevaa rengaskauppaa. Kesärengas sekä  talvirengas sesonkeihin kohdistuva  rahoituskampanjamme auttaa joustavaa palvelua teidän erilaisissa  rengas- ja vannetarpeissa.

Ensin tulee valita omaan autoon sopiva rengaskoko, jossa  on riittävä kantavuus. Löydät oman autonne rengaskoon mm. tarkistamalla sen vanhojen renkaidesi kyljessä olevasta merkinnästä. Kokomerkinnästä näkyvät renkaan leveys, profiilisuhde sekä vannekoko, esimerkiksi 205/65R16. Kokomerkinnän vierestä löytyy lisäksi luku ja kirjain, esimerkiksi 100H, jotka kertovat renkaan kantavuuden ja nopeusluokan.

Huomioi, että kesärenkaita ostettaessa katsot koon nimenomaan kesärenkaista, sillä talvirenkaiden koko on useasti eri kuin kesärenkaiden.

Mieti paljonko olet valmis kuluttamaan rahaa renkaiden hankkimiseen. On hyvä  muistaa, että renkaiden kestävyydessä on huomattavia eroja, joten hinnaltaan halvimpien renkaiden ostaminen ei välttämättä ole viimein  edullisin vaihtoehto. Usein laadukkaat renkaat kestävät tuhansia kilometrejä halpoja renkaita pidempään, ja ne myös pitävät ominaisuutensa  huomattavasti paremmin.

 

Nastat- vai kitkat

Nastarenkaan etu on siinä, että sillä on parempi pito jäällä. Nastarengas myös pärjää paremmin erilaisilla haasteellisilla  ajoalustoilla, esimerkiksi huonosti hoidetuilla teillä.

Kitkarenkaan iso etu on se, että rengas ei ole niin tarkkaan määritelty  talven alkamiseen tai päättymiseen. Renkaat voi vaihtaa alle ajoissa, eikä  ole keväällä niin kiire vaihtaa pois. sakeemmassa  talvisäässä  ajaessa on kitkarenkaalla hyvä ennakoida enemmän kuin nastarenkaalla ajettaessa.

Rengasvalinta on henkilökohtainen päätös, johon vaikuttavat mm. pääasialliset ajo-olosuhteet ja omat tottumukset.  Asiantuntijalta saa apua renkaan valinnassa.

 

rengas valikoimastamme löytyy mm.

Antares, Maxtrek, Bridgestone, Continental, Falken, Firestone, Gislaved, Michelin, Nankang, Nexen, Nokia, Pirelli, Sailun, Toyo, Goodyear, Triangle, Hankook ja Vredestein.

 

Ota yhteyttä:

voitte myös maksaa  renkaat ja vanteet osamaksulla.

Tarjoamme sinulle 12 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

 

Pyydä tarjous.