Yhteystiedot FI

Rengasmyynti

Meiltä saat autoosi tarvitsemasi kesärenkaat, talvirenkaat, vanteet, renkaiden asennukset. Vankan kokemuksemme myötä meillä on kyky tehdä sinua pitkään palvelevaa rengaskauppaa. Kesä- ja talvirengas sesonkeihin kohdistuva  rahoituskampanjamme antaa joustavuutta palvella teitä erilaisissa rengas- ja vannetarpeissa.

Ensin tulee valita autoon sopiva rengaskoko, jossa on riittävä kantavuus. Löydät oman autosi rengaskoon esim. tarkistamalla se vanhojen renkaidesi kyljessä olevasta merkinnästä. Kokomerkinnästä näkyvät renkaan leveys, profiilisuhde sekä vannekoko, esim, 205/65R16. Kokomerkinnän vierestä löytyy lisäksi luku ja kirjain, esim. 100H, jotka kertovat renkaan kantavuuden ja nopeusluokan.

Huomioi, että kesärenkaita ostettaessa katsot koon nimenomaan kesärenkaista, sillä talvirenkaiden koko on useasti eri kuin kesärenkaiden.

Mieti paljonko olet valmis käyttämään rahaa renkaiden hankkimiseen. On hyvä  muistaa, että renkaiden kestävyydessä on huomattavia eroja, joten hinnaltaan halvimpien renkaiden ostaminen ei välttämättä ole lopulta edullisin vaihtoehto. Usein laadukkaat renkaat kestävät tuhansia kilometrejä halpoja renkaita pidempään, ja ne myös pitävät ominaisuutensa  huomattavasti paremmin.

 

Nastat vai kitkat

Nastarenkaan etu on siinä, että sillä on parempi pito jäällä. Nastarengas myös pärjää paremmin erilaisilla haasteellisilla  ajoalustoilla, esimerkiksi huonosti hoidetuilla teillä.

Kitkarenkaan iso etu on se, että rengas ei ole niin tarkkaan määritelty talven alkamiseen tai päättymiseen. Renkaat voi vaihtaa alle ajoissa, eikä ole keväällä niin kiire vaihtaa niitä pois. Sakeammassa talvisäässä ajaessa on kitkarenkaalla hyvä ennakoida enemmän kuin nastarenkaalla ajettaessa.

Rengasvalinta on henkilökohtainen päätös, johon vaikuttavat mm. pääasialliset ajo-olosuhteet ja omat tottumukset. Meiltä saat asiantuntijalta apua renkaan valinnassa.

 

NASTARENGASPAKETTI

4 kpl asennettuna

Bridgestone alk. 325 €

Goodyear    alk.  359 €

 

Rengas valikoimastamme löytyy mm.

Antares, Maxtrek, Bridgestone, Continental, Falken, Firestone, Gislaved, Michelin, Nankang, Nexen, Nokia, Pirelli, Sailun, Toyo, Goodyear, Triangle, Hankook ja Vredestein.

 

Ota yhteyttä: Puh. 040 762 4256

Pyydä tarjous                                PYYDÄ TARJOUS

Varaa aika renkaanvaihtoon      VARAA AIKA

Voit myös maksaa renkaat ja vanteet osamaksulla.

Tarjoamme sinulle 12 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

 

 

Pikalinkit