Tuulilasipalvelut

Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta ja vaikuttaa positiivisesti auton jälleenmyyntihintaan. Autoskyllä hoidat auton tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset nopeasti kaikkiin automerkkeihin. Tuulilasien ohella meillä hoituu myös auton muiden rikkoutuneiden lasipintojen korjaus ja vaihto ammattitaidolla.

Jos tuulilasissa on isompi vaurio vaihdamme sen Autoskyllä nopeasti uuteen ammattitaidolla. Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta vain vakuutuksen mukaisen omavastuun. Käytämme ensisijaisesti laadukkaita Pilkington-tuulilaseja.

Milloin tuulilasin korjaus riittää?

Pieni kiveniskemä tuulilasissa voidaan usein korjata kuntoon ilman lasin uusimista. Hyvä nyrkkisääntö on, että kiveniskemä voidaan korjata, jos se on pinta-alaltaan alle kahden euron kolikon kokoinen. Pienikin särö tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin rikkinäinen pinta ei pääse laajenemaan ja aiheuta lasin halkeamista. Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio voi johtaa myös ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa.

Varaa aikasi tästä!, pyydä tarjous ottamalla yhteyttä suoraan toimipisteeseemme.